mardi 26 mars 2013

Történet

Az Egyházi és Állami Bűncselekményeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (ITCCS) és társszervezetének, a Nemzetközi Common Law bíróság története és jogi alapja


Az ITCCS állampolgárok által szervezett „Lelkiismereti törvényszék”, amelyre a nemzetközi és a természetes törvény vonatkozik. A szükség törvénye nemzetközi jogi alapelv alapján szerezte meg legitimitását, amely szerint az állampolgárok a common law jogrendszeren alapuló bona fide igazságszolgáltató szervezetet hozhatnak létre.

Az egyházi kínzások túlélőinek Dublinben, Írországban 2010 tavaszán tartott konferenciáján jött létre az ITCCS, amely jelenleg tizenöt országban rendelkezik szervezetekkel (lásd az alapító támogatók és társszervezetek listáját az alábbiakban). Azért jött létre, mert a meglevő bíróságok és kormányok megtagadták a népirtásban és gyermekek ellen elkövetett bűncselekményekben bűnös egyházak vád alá helyezését, és mivel ezek az állami hivatalok a bűnöző állami szervek cinkosai.

Az ITCCS központi irodája Brüsszelben, Belgiumban van, külső központjai pedig Londonban, Dublinben, Rómában, New Yorkban és Vancouverben.

Az ITCCS elnökségi tagja Kevin D. Annett, M.A. M.Div. tiszteletes. Jogi tanácsadói között vannak a Kuala Lumpuri Emberi Jogi Törvényszék tagjai, Andrew Paterson, common law tanácsadó, az Amerikai és Kanadai Ügyvédi Szövetségek tagjai, illetve a híres New Yorki Alkotmányjogi Központ ügyvédjei.

Az ITCCS két célja:

1. A gyermekek kihasználásáért, kínzásáért és meggyilkolásáért a múltban és a jelenben felelős személyek és intézmények vád alá helyezése, illetve

2. Az ilyen bűncselekmények és az egyházak, nagyvállalatok és kormányok más bűncselekményeinek megakadályozása.

Az ITCCS filozófiájának és alapjának teljes leírása itt érhető el.

2012 őszén európai és amerikai ügyvédekkel és politikusokkal egyetértésben az ITCCS létrehozott egy de jure nemzetközi common law bíróságot (ICLCJ), hogy igazságszolgáltatás elé állítsa az emberiség és gyermekek elleni bűncselekményekért felelős intézményeket és tisztviselőiket.

Az esküdtekből, hivatalos bírói testületből és állampolgári ügyészségi hivatalból álló ICLCJ lefolytatta első ügyét a jegyzékén szereplő ügyek közül, az egyház és az állam által Kanadában elkövetett népirtás ügyében. A teljes bizonyítási eljárás itt és itt található meg.

Hamarosan itt fogjuk közölni a bíróság ítéletét az ügyben vádlottként szereplő személyek – így az angol királynő, a pápa és a kanadai miniszterelnök – ellen. A jogerős ítéletet a bíróság rendőrfőnöki hivatala és felesküdt common law béketisztviselői fogják végrehajtani.

Az ICLCJ jegyzékében ezt követően az alábbi ügyek szerepelnek: a Vatikán és más egyházak cinkossága a gyógyszeripari cégekkel az emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben; a hugenották és más protestáns közösségek ellen a római egyház által elkövetett üldözés és vallási népirtás; népirtás leplezése a kanadai egyház és állam által; illetve egyházi jóváhagyással és felügyelet alatt elkövetett népirtás ügyek Írországban, Amerikában és más országokban.

Az ITCCS az állampolgárokon alapuló igazságszolgáltatás új hullámának előfutára, amelynek célja, hogy feljogosítsa az állampolgárokat mindenütt arra, hogy megvédjék szabadságukat, gyermekeiket és földjeiket az eddig felelősségre nem vont és pusztító nagyvállalati erők ellen.

Ha további információra van szüksége, írjon az itccscentral@gmail.com címre. Helyi ITCCS szervezetek itt találhatók.

Az ITCCS az alábbi tizenöt országban rendelkezik társszervezetekkel vagy egyéni tagokkal 2013. február 15-től:

Egyesült Államok
Kanada
Anglia
Írország
Spanyolország
Franciaország
Hollandia
Belgium
Dánia
Németország
Olaszország
Szlovénia
Ausztrália
Dél-Afrika
Thaiföld